Discgolf -

VEST

Vi er en gruppe, der har lyst til at få en disc golf bane i Vestjylland.

Vi mener der kan være grobund for en bane der flittigt bliver brugt af motionister, folk der gerne vil prøve noget nyt og finder det sjovt at være sammen til brugere, der gerne vil udfordre sig selv og se hvor dygtig man kan træne sig selv op til at blive, og eventuelt deltage i nationale og internationale turneringer.

Disc golf - vest banen er placeret Kibækvej 19, Kibæk. Den er placeret ved Momhøje Naturcenter, så der er mulighed for at parkere og nyde faciliteterne ved centeret.

Centeret indeholder mulighed for at få vand, og bruge toilet. Der er ligeledes alle dage åbent ind i bålladen, hvor der er mulighed for at sidde indendørs og hvis man har træ eller kul med må bålstedet gerne anvendes.


Selve banen ligger i det store naturområde, og der er pt etableret 9 kurve, som er placeret i den nordlige del af området rundt om søen.

Området er et naturområde, hvilket bevirker at banen er rå i dens udseende, men til gengæld er der ikke brug for yderligere forhindringer eller områder med out of bounce (OB). Det eneste sted der er OB er ved hul 8, hvor søen er markeret som OB.


Banen er gratis at anvende, og der må spilles med egne discs. Hvis ikke der ejes disc, kan der lejes disc og andet udstyr ad foreningen, se punktet udlejning. Der er også mulighed for at købe udstyr, se gbase (www.gbasesport.dk)


Er der spørgsmål til ovenstående eller andre omkring muligheder så kontakt nedenstående.

Om os...